marți, octombrie 29, 2024
AcasăFAPT DIVERSSuspect de trafic de minori arestat la Călăraşi

Suspect de trafic de minori arestat la Călăraşi

- Advertisement -

Un tânăr din Călăraşi este suspectat de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT că a racolat, găzduit şi exploatat sexual o minoră. Suspectul a fost arestat preventiv pentru trafic de minori

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călăraşi, beneficiind de sprijinul informativ operativ al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au documentat activitatea infracţională a unui tânăr care a racolat, cazat şi exploatat sexual, în municipiul Călăraşi, o minoră de 14 ani.

În fapt, în cursul anului 2012, un tânăr de 21 de ani, din Călăraşi, a recrutat victima, prin inducerea unei relaţii de prietenie, a cazat-o la domiciliul său şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane. Clienţii îl contactau telefonic pe suspect, acesta stabilind tarifele şi timpul pe care urmau să îl petreacă cu minora.

În seara de 7 februarie 2013, suspectul a fost prins în flagrant în timp ce punea victima la dispoziţia unui bărbat, în schimbul unei sume de bani. Ulterior, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat şi o percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului, unde au găsit documentele de identitate ale minorei. Tânărul a fost condus la sediul DIICOT Biroul Teritorial Călăraşi pentru audieri, procurorii luând măsura reţinerii pentru 24 de ore. La data de 8 februarie 2013 a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Călăraşi, care au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

Suspectul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, urmând ca cercetările să fie continuate pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite