vineri, octombrie 25, 2024
AcasăCOMUNITATECiprian Olteanu, primar Unirea: Vom racorda comuna la gaz cu bani europeni

Ciprian Olteanu, primar Unirea: Vom racorda comuna la gaz cu bani europeni

- Advertisement -

Mircea Brandușă. Ciprian Olteanu face parte din noul val al primarilor tineri și cu ambiții mari de afirmare. Intrat relativ recent în politică, a candidat și a reușit să câștige primăria Unirea la alegerile din 2020. Țelul său este să pună localitatea Unirea pe harta comunelor dezvoltate din județul Călărași.

 

De la învestire și până în prezent, Ciprian Olteanu a reușit să aducă un suflu nou colegilor săi din primărie. Cu un personal insuficient pentru volumul mare de muncă existent, a finalizat proiecte prin care viața cetățenilor s-a îmbunătățit considerabil.

Au demarat lucrări de cadastrare a terenurilor intravilane în vederea realizării cărților funciare, proiect care va fi finalizat în decembrie anul acesta. Modernizarea bisericii din satul Oltina. Mai mult decât atât, în viitorul apropiat, comuna Unirea va fi racordată și la rețeaua de gaze naturale.

Despre această reușită, Ciprian Olteanu a precizat următoarele:

„Da, este adevărat și o spun cu mare bucurie în suflet, proiectul depus de asocierea dintre comunele Unirea, Jegălia și Dichiseni a fost selectat pentru finanțarea europeană oferită de POIM pentru alimentarea cu gaze naturale.

Este un moment istoric în zona noastră care cu siguranță va aduce mai multă prosperitate și oportunități pentru comunitatea noastră.

Persoanele fizice vor avea acces la un nivel nou de confort, iar investitorii mari ne vor putea lua în considerare ca zonă de dezvoltare viitoare! Vreau să mulțumesc domnului primar de la Jegălia cu care am colaborat constant și să mulțumesc angajaților primăriei Unirea care au demonstrat că se poate face performanță și în primăriile mici, cu personal insuficient.”

Performanța primarului Ciprian Olteanu de a implementa acest important proiect se poate măsura si în următoarele cifre: Locul 5 pe țară cu 72 de puncte! Peste 8,7 milioane euro, bani europeni, pentru acest proiect. Singurul proiect de acest gen finanțat din județul Călărași.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite