marți, octombrie 29, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEEduard Grama: În Călărași, lucrările la rețeaua de apă, pe POIM, încep...

Eduard Grama: În Călărași, lucrările la rețeaua de apă, pe POIM, încep la finalul anului

- Advertisement -

Directorul general al operatorului de apă regional, Ecoaqua SA, Eduard Grama, a anunțat că lucrările de modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare, prin proiectul POIM, în municipiul Călărași vor începe la finalul acestui an.

Se va interveni pe 120 de străzi din municipiul Călărași (99 de străzi pe CL 1 și 21 pe CL 17), printre care și pe unele care au fost recent asfaltate (Titulescu, Cuza Vodă, Cornișei, Viitor) sau care sunt în proces de asfaltare (Prelungirea București și strada București). Directorul Grama spune că se vor căuta soluții pentru a nu se sparge asfaltul nou turnat.

„Lucrările vor începe, în municipiu, la sfârșitul acestui an. Vom găsi soluții cu administratorul drumurilor, Primăria Călărași, pentru a schimba soluția tehnică, în anumite zone, acolo unde proiectul ne permite, ca apa și canalul să fie trase în acostamentul drumului sau în alte zone pentru ca primarii să asfalteze iar noi să putem să alimentăm cu apă în 2023 ceea ce ar fi trebuit să se întâmple în urmă cu 15-20 de ani. Ceea ce facem noi acum trebuia să se întâmple în urmă cu 20 de ani.”, a explicat Eduard Grama.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite