vineri, octombrie 25, 2024
AcasăSPORTAgricola Borcea - Înainte Modelu 2 - 0 | Prea buni pentru...

Agricola Borcea – Înainte Modelu 2 – 0 | Prea buni pentru Play Out!

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Agricola Borcea – Înainte Modelu, meciul de închidere din sezonul regulat, Liga 3, Seria 3, s-a încheiat cu victoria „cocargenilor”, scor 2-0 (2-0).

Modelenii, cu sacii în căruță, a se citi calificarea, în premieră, în play off, au lăsat de dorit, neavând nicio șansă contra gazdelor, asta și datorită problemelor de efectiv, câțiva dintre titulari fiind accidentați. Doar 1 grad Celsius se înregistra pe stadion la startul partidei, cu „zăpada mieilor” căzută din senin și cu aproximativ 100 de spectatori în tribună.

Disputa a curs într-o singură direcție, cea dictată de echipa antrenată de Viorel Ferfelea! „Agricultorii” au început ca din tun, șutul plasat al lui Robu (1) de la circa 20 metri, fiind scos miraculoas de Petreacă, care, pe parcursul jocului, a mai avut astfel de intervenții, limitând scorul final!

Situația nu s-a schimbat, borcenii au continuat să-i domine pe modeleni la toate capitolele, punând presiune pe apărarea adversă. Inevitabilul s-a produs în minutul 4. În cele din urmă, Stoenac, un „nouar” clasic, tip Rodion Cămătaru și-a trecut numele pe lista marcatorilor dintr-un penalty pe care l-a transformat fără pic de emoție, în stânga portarului, care plecase pe colțul opus.

Modelu nu s-a dezmeticit nici după primirea golului, iar nesincronizările mari din defensivă au mai fost taxate o dată în minutul 41. Mihai, alias „Ciubuc”, venit de la Tunari, un adevărat jollyjoker, jucător ambidextru, execută un corner de pe partea dreaptă și Caragea împinge mingea în poartă!

A fost golul care a așternut definitiv tăcerea în rândul fanilor din Modelu, aceștia fiind surprinși de evoluția slabă a echipei favorite. Repriza secundă a fost „seacă”, fără ocazii notabile la cele două porți. „Agricultorii” n-au mai „livrat” fotbalul modern și spectaculos din prima repriză, au preferat doar să controleze partida, în timp ce Modelu a rămas tot în zodia neputinței, fără absolut nicio oportunitate importantă la poarta gazdelor, doar faptul că în minutul 67, Badea, atinge mingea cu mana în propria suprafață de pedeapsă, dar arbitrul lasă jocul să continue!

De notat și cele două avertismente în contul gazdelor, Badea (63), atac imprudent la adversar și Stoenac (87), comportare nesportivă, asimilată de arbitru ca și lipsă de respect prin ținerea adversarului. Așa s-a încheiat acest derby județean! Modelu, merge în play off, iar Borcea va juca în play out pentru salvarea de la retrogradare.

Lupta se anunță încinsă, ținând cont că pentru locul 5 din această fază, cel care duce în Liga 4, Borcea (15 p) se va lupta cu echipa secundă din Voluntari (18 p), care pare avantajată și de „țintarul” acestui play out! Sâmbătă, 01.04.2023, în prima etapă din play out, Borcea joacă la Gheorghe Doja, iar Voluntari la Dunărea Călărași.

La finalul celor 10 etape, vom afla dacă Aniel Nedelcu va salva această frumoasă echipă, care pare prea bună pentru play out! Oricum, în fotbal, pace și prietenie nici nu a fost, nici nu o să fie!

Au evoluat echipele:

Agricola Borcea

Antrenor: Viorel Ferfelea

Jucători: Groza, Robu, Caragea, Andone, Alexandru, Badea ( 88, Mihai D.), Salarie ( 89 Carjan), Robu ( 84, Milu), Bratu, Mihai, Stoenac ( 88, Olteanu).

Înainte Modelu

Antrenor: Ilie Ionuț

Jucători: Petreacă (90, Stadion), Andreescu (64 Budică), Grigoraș, Dobre (64 Babana), Fata, Leciu, Măgureanu, Goicu Istrati (77, Cristescu) Gheorghe, Ciubotaru.

Brigadă de arbitri: A: Cristian Varcolici (Brăila), A 1: Alexandru Filip (Constanța), A 2: Ionuș Erchian ( Medgidia)

Delegat joc: Stere Guteanu (Constanța)

Observator arbitri: Jebeleanu Dimache ( Bucu/Ialomița)

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite