vineri, octombrie 25, 2024
AcasăCOMUNITATEIulian Iacomi, primar Lehliu Gară: Desfășurăm multe proiecte care vor moderniza orașul...

Iulian Iacomi, primar Lehliu Gară: Desfășurăm multe proiecte care vor moderniza orașul și satele arondate

- Advertisement -

Primarul orașului Lehliu Gară, Iulian Iacomi, ne-a prezentat recent câteva dintre cele mai importante proiecte pe care administrația pe care o conduce le desfășoară, în această perioadă, în toate cele trei localități – Lehliu Gară, Răzvani și Buzoieni, menite să crească confortul locuitorilor.

Aflat în faza studiului de fezabilitate, un proiect așteptat de toată lumea este cel privind reabilitarea zonei centrale a orașului vizează refacerea centrului civic prin elemente estetice moderne. Investiția va demara pe parcursul acestui an.

Infrastructura rutieră a reprezentat o prioriate a actualei administrații, iar prin programul Anghel Saligny se vor asfalta încă 26 de km, inclusiv în localitățile Răzvani și Buzoieni.

Până în prezent au fost modernizate 12 străzi din satul Răzvani, 12 din Buzoieni, și alte 29 de străzi din Lehliu Gară, valoare totală a investiției fiind de 39.360.498 de lei.

Prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală II va fi modernizată infrastructura de apă și canalizare, proiect în valoare de 6 milioane de lei.

Printr-un parteneriat cu Consiliul Județean, prin intermediul CNI, se va construi un pasaj de trecere la nivel de cale ferată pentru a se decongestiona și fluidiza traficul care tranzitează orașul.

În plus, primarul Iacomi a anunțat că se va construi o sală de sport de Tip 1, cu o valoare de 2,8 milioane de euro, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Străzile din Lehliu Gară care au rămas neasfaltate vor fi acoperite cu asfalt.

Și lucrările la stadionul Liviu Cucu din Lehliu Gară sunt în grafic, urmând a fi încheiate în cel mai scurt timp.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite