vineri, octombrie 25, 2024
AcasăCOMUNITATEPrimăria Fundulea | 2 proiecte de modernizare a infrastructurii educaționale vor fi...

Primăria Fundulea | 2 proiecte de modernizare a infrastructurii educaționale vor fi gata anul acesta

- Advertisement -

Primăria orașului Fundulea derulează în prezent mai multe proiecte. Sunt nu mai puțin de 25 de proiecte care acoperă toate domeniile de interes din comunitate.

Acestea, aflate în diverse stadii, includ modernizarea infrastructurii educaționale, reabilitarea și modernizarea clădirilor publice, amenajarea spațiilor verzi și regenerarea urbană.

În cadrul proiectelor anunțate de primarul Dorel Dorobanțu se regăsesc și îmbunătățiri ale infrastructurii rutiere și a rețelelor de utilități, precum extinderea rețelelor electrice și de gaze naturale sau modernizarea sistemului de iluminat public.

Două proiecte importante vor fi finalizate anul acesta. Este vorba de:

1. Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin realizare și echipare Grădinița cu Program Prelungit (POR Axa 10.1) – termen de finalizare 31.12.2023

Acest proiect va oferi copiilor un mediu sigur și stimulativ pentru dezvoltarea lor educațională.

2. Reabilitare și modernizare Școala Gimnazială nr. 1, sat Gostilele, oraș Fundulea – termen de finalizare 31.12.2023

Un alt proiect important în domeniul educațional, aflat în execuție, este reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 1 din satul Gostilele. Prin modernizarea acestei instituții școlare se urmărește creșterea calității actului educațional și îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevi.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite