marți, octombrie 29, 2024
AcasăACTUALITATEBărbat de 34 de ani din Dragoș Vodă, arestat 30 de zile...

Bărbat de 34 de ani din Dragoș Vodă, arestat 30 de zile pentru că și-a violat concubina

- Advertisement -

În data de 31 august a.c., în jurul orei 13:24, poliștii Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie de 32 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale.

Din prime cercetări, a reieșit că, în timp ce se afla la domiciliul concubinului său, un bărbat de 34 de ani, din comuna Dragoș Vodă, județul Călărași, ar fi fost obligată, în repetate rânduri, să întrețină relații sexuale cu acesta, iar când bărbatul ar fi adormit, persoana vătămată și-ar fi luat copilul care o însoțea și ar fi plecat de la domiciliul concubinului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub apectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind ulterior preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Din spusele oamenilor, femeia a trăit un adevărat calvar în cele aproximativ 5 luni petrecute lângă concubinul său. Acesta obișnuia să o bată și să o supună la multe umilințe.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în luna martie a.c., femeia l-ar fi cunoscut pe bărbatul bănuit cu ajutorul unei rețele de socializare și, fiind încurajată de către acesta să-și părăsească soțul și să se mute cu el, la data de 9 aprilie a.c., și-ar fi luat fiul și ar fi plecat de la domiciliu.

Bărbatul bănuit figurează în Registrul Agresorilor Sexuali, față de acesta fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

La data de 1 septembrie a.c., față de bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite