vineri, octombrie 25, 2024
AcasăPOLITICAPSD Călărași vrea să câștige toate alegerile de la anul

PSD Călărași vrea să câștige toate alegerile de la anul

- Advertisement -

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a declarat că în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al partidului, din 2 septembrie, s-a discutat despre alegerile de la anul și s-a stabilit calendarul de lucru.

Obiectivul asumat al organizației județene fiind câștigarea alegerilor locale și naționale.

„Sâmbătă, 2 septembrie, a avut loc Consiliul Politic Național unde sunt, de drept, membru, și unde s-a discutat despre pregătirile pentru anul 2024. Începând de acum, din septembrie, s-a dat un calendar ca toate organizațiile județene să își pregătească echipa de campanie.

Europarlamentarele vor fi în iunie, iar acestea vor fi primul barometru care va va indica procentele electorale ale partidelor, vom afla cine va reuși să convingă populația că poate să-i reprezinte mai bine în Parlamentul European.

Alegerile locale vor fi pe 22 sau 29 septembrie. Echipa de campanie trebuie să aibă un președinte pentru fiecare rând de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale turul I și turul II. S-a decis ca organizarea alegerilor parlamentare să fie concomitent cu primul tur al alegerilor prezidențiale ca să scutim din cheltuielile cu organizarea alegerilor.

Iar noi, la nivelul partidului și al județului Călărași, avem nevoie de un responsabil juridic, un responsabil mass-media și un responsabil IT.

În ceea ce privește scorul electoral… e un angajament politic pe care mi l-am luat: să scoatem 50%+1 la toate alegerile. Având în vedere că avem mai mult de jumătate din primarii din județ în organizația PSD.”, a declarat președintele social-democraților călărășeni, Vasile Iliuță.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite