luni, octombrie 28, 2024
AcasăANUNTURIPrimăria Unirea | Solictare aviz Apele Române

Primăria Unirea | Solictare aviz Apele Române

- Advertisement -

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL COMUNA UNIREA, CUI 3796772, cu sediul în com. Unirea, str. Şos. Călăraşi-Fetești, nr. 303, jud. Călăraşi, tel. 0242 343 028, în calitate de LIDER PROIECT al proiectului „ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE PRIN APORT VOLUNTAR ÎN COMUNA UNIREA, JUDEȚUL CĂLĂRAŞI” intenționează să solicite de la A.N. APELE ROMÂNE” – Administraţia Bazinală de Apă Buzău Ialomița, SGA Călăraşi, aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament, pentru realizarea lucrărilor „ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE PRIN APORT VOLUNTAR ÎN COMUNA UNIREA, JUDEŢUL CĂLĂRAŞI” amplasate în comuna Unirea, tarlaua 1, parcela 17, jud. Călăraşi.

Această investiție este nou înființată.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii şi recomandări, se pot adresa solicitantului sau domnului primar OLTEANU CIPRIAN-ANDREI, tel: 0743 024 773, după data de 27.09.2023.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite