marți, octombrie 29, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEVioleta Mușat, secretar de stat MADR, prezentă la deschiderea INDAGRA & INDAGRA...

Violeta Mușat, secretar de stat MADR, prezentă la deschiderea INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023

- Advertisement -

O delegație a MADR formată din secretarii de stat Sorin Moise, Violeta Mușat, Dragos Costin Telehuz, subsecretarul de stat Mihai Leonov și directorul general adjunct al APIA, Iulian Bucur a vizitat, cu ocazia deschiderii INDAGRA 2023, standurile expozanților și a discutat cu cei prezenți despre problemele de actualitate din agricultură.

Din 25 și până pe 29 octombrie, la Romexpo are loc Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei. Pe durata celor 5 zile, vizitatorii sunt invitați să admire cele mai frumoase exemplare de animale și să guste din bucatele tradiționale românești.

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală organizează conferința „Orizonturi ale Planului Strategic 2023-2027″, astăzi, 26 octombrie, în Sala Titulescu, din pavilionul B3, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Peste 550 de companii din sectorul agricol și alimentar din 23 țări participă la ediția de anul acesta a INDAGRA & INDAGRA FOOD, suprafața expozițională ocupată la interior și exterior fiind de peste 30.000 mp.

Violeta Mușat, membră a PSD Călărași, a fost numită secretar de stat în Ministerul Agriculturii în urmă cu aproximativ o lună. Aceasta l-a înlocuit în funcție pe un alt călărășean, Ion Găman.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite