vineri, octombrie 25, 2024
AcasăPOLITICADaniel Florea (AUR): Avem două nume surpriză pentru Primăria Călărași și CJ

Daniel Florea (AUR): Avem două nume surpriză pentru Primăria Călărași și CJ

- Advertisement -

AUR Călărași a anunțat, prin vocea președintelui Daniel Florea, că organizația călărășeană a bătut palma cu viitorul candidat la Primăria Călărași. Fără să-i menționeze numele, acesta a spus că este vorba despre un tânăr politician dar cu experiență.

De asemenea, și pentru Consiliul Județean se află în discuții cu un politician, un nume cunoscut pe scena politică locală, pe care, de asemenea, urmează să îl anunțe în curând.

Despre cei doi, Florea a spus că sunt două nume surpriză.

„În AUR se face o selecție a candidaților la nivel central, și până când candidaturile nu sunt validate nu vom putea anunța candidații. Dar sunt încrezător că oamenii pe care i-am ales, cu care am discutat, oameni de mare calitate, vor trece de selecția de la centru. Dacă nu aș fi crezut în ei nu i-aș fi recomandat.”

În altă ordine de idei, Daniel Florea spune că conducerea AUR este mulțumită de cum merg treburile la Călărași în momentul de față.

„Am discutat cu conducerea centrală de organizația de la Călărași, toată lumea este încântată de cum merg lucrurile aici. Vreau să subliniez încă odată că nu vom face nicio înțelegere subterană cu niciun partid și cu niciun candidat sau persoană aflată în funcție acum, fie el primar sau președinte de Consiliu Județean. Am venit să câștigăm votul oamenilor cinstit și pe față. Nu am făcut, nu facem și nu vom face niciun fel de înțelegere subterană cu nimeni.”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite