vineri, octombrie 25, 2024
AcasăACTUALITATERazie de amploare a Poliției în localitățile Curcani, Șoldanu, Luica și Nana

Razie de amploare a Poliției în localitățile Curcani, Șoldanu, Luica și Nana

- Advertisement -

11 filtre efectuate, 254 de persoane legitimate, 158 de autovehicule verificate, 6 infracțiuni constatate, 41 de sancțiuni contravenționale aplicate și bunuri în valoare de 2.235 de lei confiscate, în urma raziei organizate în localitățile Curcani, Șoldanu, Luica și Nana, din județului Călărași.

În seara de 4 octombrie a.c., în intervalul orar 18:00 – 23:00, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a organizat și desfășurat o amplă acțiune de tip „RAZIE”, în localitățile Curcani, Șoldanu, Luica și Nana, având ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică, tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă normele sociale, dar și prevenirea și combaterea infracționalității.

Astfel, au fost legitimate 254 de persoane și verificate 158 de autovehicule.

Polițiștii au efectuat 36 de testări cu aparatele din dotare, în vederea depistării conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice și/sau substanțe psihoactive.

Totodată, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 12.000 de lei.

Ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras 1 certificat de înmatriculare.

Alături de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română pentru a asigura un climat de siguranță și a descuraja orice activitate infracțională, în continuare, polițiștii aflându-se la datorie.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite