vineri, octombrie 25, 2024
AcasăCOMUNITATEComuna Chirnogi, reprezentată la Festivalul Mămăligii din Bulgaria cu un stand de...

Comuna Chirnogi, reprezentată la Festivalul Mămăligii din Bulgaria cu un stand de produse tradiționale

- Advertisement -

Primarul comunei Chirnogi, Ion Ștefan, a participat la Festivalul Mămăligii din Nova Cerna, Bulgaria, alături de o delegație de peste 30 de localnici.

Evenimentul, desfășurat într-o atmosferă plină de tradiție și bună dispoziție, a reunit participanți din România și Bulgaria. Comuna Chirnogi a impresionat cu un stand bogat în produse de toamnă și preparate tradiționale românești, precum mămăligă, ciorbă de pește și brânză cu smântână.

Primarul Ștefan Ion a subliniat importanța colaborării internaționale și a schimbului de experiențe, exprimându-și satisfacția pentru succesul participării la festival

„Dragi chirnogeni!

Astăzi, 5 octombrie 2024, am răspuns invitației primăriei din Nova Cerna și am participat la o frumoasă sărbătoare organizata de primăria sus menționată care se numește Festivalul Mămăligii.

Noi ne-am pregătit pentru acest eveniment la care am participat împreună cu peste 30 de concetățeni, noi toți reprezentând comuna Chirnogi.

În fata unui numeros public am pregătit mai multe vase cu mămăligă, ciorbă de pește și brânză cu smântână. Am avut un stand bogat cu produse de toamnă specifice localității Chirnogi.

Cei prezenți au apreciat că standul Comunei Chirnogi a fost printre cele mai bune. Am avut întâlniri constructive și un schimb util de experiență cu primarii din Nova Cerna și Tutrakan.

Ne-am întâlnit aici, în Bulgaria cu vecini dragi nouă din Oltenița, cu viitorul primar și viceprimarul Municipiului Oltenița.

Consider ca a fost o experiență reușită, iar toți membrii delegației noastre au apreciat pozitiv acest lucru. Vă mulțumesc!” – a transmis primarul comunei Chirnogi, Ștefan Ion.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite