joi, octombrie 24, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEDe 6 ani campion național la box, Ionuț Pavel a fost premiat...

De 6 ani campion național la box, Ionuț Pavel a fost premiat de primarul Dulce

- Advertisement -

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, l-a premiat pe călărășeanul Ionuț Pavel, campion național la box de 6 ani consecutivi, într-o ceremonie specială desfășurată la Primărie.

Ionuț Pavel, care a obținut recent medalia de aur la Campionatul Național de Tineret, a fost felicitat pentru performanțele sale remarcabile și pentru dedicarea sa în sportul de performanță.

Primarul Marius Dulce a subliniat importanța susținerii tinerilor sportivi și a promis că administrația locală va continua să sprijine dezvoltarea sportului în comunitate.

„Campionii trăiesc printre noi. Poate fi colegul de bancă, vecinul de bloc sau tânărul pe lângă care treci nepăsător pe stradă. Să-i facem cunoscuți ține de voința noastră și de respectul față de munca lor.

Ionuț Pavel, legitimat la CSM Călărași, secția box, rămâne campion național și în 2024.
Din 2018 până acum, 6 ani consecutivi, păstrează locul I al podiumului pentru Călărași.

Ionuț este multiplu câștigător al mai multor turnee internaționale de clasa A și component al lotului național de cadeți, juniori, tineret și seniori.

Pentru medaliile câștigate și pentru disciplina din viața de zi cu zi l-am premiat, alături de antrenorii săi, Valentin și Georgian Anghel.”, a spus primarul Marius Dulce.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite