joi, octombrie 24, 2024
AcasăACTUALITATERaziile poliției au continuat în localitățile Budești, Frumușani, Crivăț, Gălbinași, Vasilați, Sohatu,...

Raziile poliției au continuat în localitățile Budești, Frumușani, Crivăț, Gălbinași, Vasilați, Sohatu, Plătărești și Fundeni

- Advertisement -

10 filtre efectuate, 227 de persoane legitimate, o infracțiune constatată și 75 de sancțiuni contravenționale aplicate în urma raziei organizate în localitățile Budești, Frumușani, Crivăț, Gălbinași, Vasilați, Sohatu, Plătărești și Fundeni, din județul Călărași.

În seara de 12 octombrie a.c., în intervalul orar 19:00-23:00, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a organizat și desfășurat o amplă acțiune de tip „RAZIE”, având ca scop menținerea climatului de ordine și siguranță publică, tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă normele sociale, precum și prevenirea și combaterea infracționalității.

Polițiștii au efectuat 67 de testări cu aparatele din dotare, în vederea depistării conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice și/sau substanțe psihoactive.

Totodată, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 82.000 de lei.

Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Alături de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat și polițiștii Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română pentru a asigura un climat de siguranță și a descuraja orice activitate infracțională, în continuare, polițiștii se află la datorie.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite