joi, octombrie 24, 2024
AcasăCOMUNITATECiprian Olteanu a depus jurământul pentru al doilea mandat de primar la...

Ciprian Olteanu a depus jurământul pentru al doilea mandat de primar la Unirea

- Advertisement -

În data de 17 octombrie 2024, Ciprian Olteanu a depus oficial jurământul pentru al doilea mandat de primar al comunei Unirea, județul Călărași. Ceremonia a avut loc la Centrul Cultural din Unirea.

În discursul său, Olteanu a subliniat importanța angajamentului luat față de comunitate și a promis să continue proiectele începute și să implementeze noi inițiative pentru dezvoltarea comunei.

Ciprian Olteanu și-a început cariera politică în 2020, când a câștigat primul său mandat de primar al comunei Unirea. La doar 31 de ani, Olteanu a devenit cel mai tânăr primar din județul Călărași, aducând un nou entuziasm și energie în administrarea locală.

În cei patru ani de mandat, Olteanu a implementat numeroase proiecte ambițioase care au adus schimbări semnificative în comuna Unirea. Printre realizările sale se numără modernizarea infrastructurii locale, îmbunătățirea serviciilor publice și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunei.

În alegerile din 2024, Ciprian Olteanu a obținut o victorie impresionantă, câștigând detașat în fața contracandidatului său, Belu Florian, din partea Partidului Social-Democrat. Olteanu a obținut 76% din voturi.

Printre prioritățile mandatului său, Ciprian Olteanu a enumerat modernizarea infrastructurii și atragerea de investiții. De asemenea, acesta a promis să sprijine educația și sănătatea, să dezvolte programe pentru tineri și să protejeze mediul înconjurător.

„Unul din lucrurile care rămân pe loc în ciuda ceasornicului, jurământul a traversat antichitatea greco-romană, religiile abrahamice, epoca medievală și îl regăsim acum, pe o masă, undeva în comuna Unirea.

Jurământul de azi l-am citit acum, pentru a doua oară în viața mea, și tot am fost emoționat, pentru că reprezintă o obligație față de cei care m-au sprijinit.

Povestea continuă…”, a spus primarul Ciprian Olteanu.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite