joi, octombrie 24, 2024
AcasăACTUALITATEPolițiștii continuă acțiunile de tip „razie” în localitățile Modelu, Dragalina și Grădiștea

Polițiștii continuă acțiunile de tip „razie” în localitățile Modelu, Dragalina și Grădiștea

- Advertisement -

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au desfășurat, în sistem integrat, o acțiune de tip „Razie” în localitățile Modelu, Dragalina și Grădiștea, cu scopul creșterii gradului de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură contravențională și penală.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, iar sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași s-a efectuat o altă percheziție domiciliară, urmând a fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere.

În acțiune sunt implicați polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

La finalul activităților, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași va oferi informațiile care pot fi făcute publice.

Astfel de activități vor continua în perioada următoare în întreg județul, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite