duminică, octombrie 27, 2024
AcasăCOMUNITATEIonuț Stan a preluat oficial cel de al treilea mandat de primar...

Ionuț Stan a preluat oficial cel de al treilea mandat de primar al comunei Lehliu

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Joi, 24 octombrie 2024, Ionuț Stan a preluat oficial cel de al treilea mandat de primar al comunei Lehliu. Domnia sa a depus jurământul de credință la reînvestirea în funcție, împreună cu consilierii locali, în cadrul ceremoniei organizate chiar în biroul său.

Astfel, ședința de constituire a noului Consiliu Local din comuna Lehliu și depunerea jurământului pentru noul mandat de primar al domnului Ionuț Stan a marcat începutul unui nou ciclu administrativ în cadrul căruia administrația locală își va asuma responsabilitățile și proiectele necesare dezvoltării comunei.

Primarul Ionuț Stan ne-a oferit câteva impresii după depunerea jurământului:

„Am depus astăzi jurământul pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei Lehliu. Iată, au trecut 8 ani cu realizări, cu provocări, cu lecții învățate. Faptul că susținerea pentru continuitate a fost atât de onorantă ne asigură pe noi, cei care lucrăm pentru comunitate, că parcursul administraţiei locale a fost unul bun.

Am pus din nou mâna pe Biblie și Constituție cu un singur gând: să rămân dedicat misiunii pe care, cu încredere, mi-au oferit-o din nou locuitorii comunei noastre, să ascult, să învăț, să ajut și să construim împreună!

Voi rămâne cu picioarele pe pământ, bine ancorat în realitate și hotărât să fac treabă. Mulţumesc familiei mele și tuturor celor care au avut încredere în mine! Sunt convins că susținerea autorităților județene și a Guvernului României va fi la fel de consistentă, pentru că atât domnul prefect Valentin Deculescu, cât și domnul senator Ciprian Pandea sunt oameni cu aceeași credință, viziune și determinare pentru îndeplinirea binelui comun!

În acest nou mandat vom continua să muncim și să scriem împreună următorul capitol al comunei Lehliu! Le sunt recunoscător cetățenilor, pentru încrederea acordată și pentru colaborarea pe care o avem! Îi asigur că voi continua proiectele de modernizare a comunei, alături de un nou Consiliu Local și este momentul să lăsăm în urmă campania electorală și să ne concentrăm pe problemele locuitorilor.

Este momentul sa fim o echipă a cărei menire este protejarea intereselor comunității în care trăim și ne desfășurăm activitatea de zi cu zi! Felicit noii consilieri locali și le doresc succes în activitate! Totodată, le mulțumesc consilierilor care astăzi și-au încheiat mandatul, pentru colaborare și pentru eforturile depuse în interesul cetățeanului! Dumnezeu să ne ajute!”

Prezent la ceremonie, senatorul Ciprian Pandea a ținut să adauge următoarele:

„De primarul Ionuț Stan mă leagă nu numai parteneriatul pentru dezvoltare pe care l-am început în urmă cu mulți ani, ci și o prietenie de care sunt foarte atașat. Astăzi, în fața Consiliului Local Lehliu, Ionuț Stan a depus jurământul de credință pentru al treilea mandat de primar, cu aceeași modestie cu care, zi de zi, își respectă angajamentele luate în fața locuitorilor comunei.

Îmi exprim încrederea că noua administrație a primăriei comunei Lehliu va aduce inițiative și soluții eficiente menite să răspundă nevoilor reale ale cetățenilor în acest nou mandat! Felicitări, Ionuț! Felicitări întregului Consiliu local!”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite