duminică, octombrie 27, 2024
AcasăCOMUNITATEGabriel Stanciu a preluat oficial mandatul cu care a fost încredințat de...

Gabriel Stanciu a preluat oficial mandatul cu care a fost încredințat de cetățeni pentru încă 4 ani

- Advertisement -

Gabriel Stanciu a fost învestit oficial în funcția de primar al comunei Dragalina, vineri, 25 octombrie, de către prefectul Valentin Deculescu. Ceremonia a avut loc la Centrul Cultural din Dragalina, în prezența consilierilor locali, a reprezentanților partidelor politice și a cetățenilor care au venit să-l susțină pe primarul lor.

Gabriel Stanciu (PNL), se află la al patrulea mandat consecutiv, câștigându-și aprecierea concetățenilor săi prin munca de la Primărie. La alegerile din 9 iunie 2024, Stanciu a obținut 1.811 voturi, reprezentând 66,37% din totalul voturilor exprimate, învingându-l pe contracandidatul său, Eduard-Dan Dumitru de la PSD, care a obținut 884 de voturi.

Pe parcursul carierei sale administrative, Gabriel Stanciu a adus îmbunătățiri semnificative în comuna Dragalina. Unul dintre proiectele de referință ale primarului este modernizarea infrastructurii rutiere și extinderea rețelei de apă și canalizare.

Un alt domeniu de interes major pentru primar a fost modernizarea sistemului de iluminat public și a obținerii independenței energetice construind parcuri fotovoltaice.

Un alt aspect important al administrației lui Stanciu a fost dezvoltarea infrastructurii educaționale, sportive și culturale. De asemenea, a fost extinsă rețeaua de gaz în satele aparținătoare.

Deloc de neglijat, Gabriel Stanciu a reușit să redea siguranța cetățenilor, lucru pe care oamenii l-au apreciat pe deplin.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite