O sală arhiplină l-a aplaudat pe noul primar al Olteniței, Mihăiță Beștea, la depunerea jurământului

28

Ceremonia de învestire a avut loc pe 24 octombrie a.c., la ora 13:00, în sala de spectacole a Direcției de Cultură Oltenița. În prezența subprefectului Laurențiu State, a președintelui CJ, Vasile Iliuță, și a numeroși colegi și simpatizanți, noul primar Mihăiță Beștea și Consiliul Local au fost învestiți, marcând începutul unui nou capitol pentru administrația orașului.

O sală arhiplină l-a ovaționat și aplaudat în picioare pe primarul Mihăiță Beștea în momentul depunerii jurământului, semn că dorința de schimbare în Oltenița a fost extrem de mare.

Așteptările de la noul primar și Consiliu Local sunt la un nivel ridicat în Oltenița, astfel că Mihăiță Beștea va purta o responsabilitate foarte mare în a răspunde cerințelor concetățenilor săi în acest mandat.

În discursul său, Beștea s-a declarat emoționat de susținerea oferită și le-a promis că va face tot ce-i stă în putere pentru rezolvarea tuturor problemelor orașului, subliniind importanța dialogului cu cetățenii și deschiderea față de comunitate.

Acesta a subliniat că va fi deschis să asculte nevoile oamenilor și să găsească cele mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă comunitatea.