luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICAFilipescu: „Eu totuşi cred în nevinovăţia lui Gâdea pentru că nu am...

Filipescu: „Eu totuşi cred în nevinovăţia lui Gâdea pentru că nu am auzit să se ocupe de chestii de genul ăsta”

- Advertisement -

Rodica Dohot. Răducu Filipescu, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, a adus în discuţie într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Călăraşi, cazul recent privind arestarea comisarului şef al Gărzii de Mediu Călăraşi, Vasile Gâdea, de altfel şi membru al organizaţiei PNL Călăraşi.

În opinia lui Filipescu, Gâdea este un foarte bun activist politic, încrezător fiind şi în faptul că în timp, Gâdea îşi va dovedi nevinovăţia. „În afara faptului că Vasile Gâdea este un membru al PNL Călăraşi, în rest lucrurile nu le poate rezolva decât justiţia, cea care va decide dacă există vreo vină şi cui aparţine. Atâta timp cât Vasile Gâdea este în cercetare, noi vom aştepta să vedem care este răspunsul justiţiei în această direcţie, după care, normal, dacă va fi vinovat, PNL se va despărţi de el. Dacă nu va fi vinovat, el va râmăne membru în cadrul organizaţiei noastre. Nu mă pronunţ dacă este vinovat sau nu, nu este treaba mea. Dar mă interesează dacă el este o astfel de persoană, aşa cum s-ar întrevedea chipurile din ceea ce zic anchetatorii, numai atunci practic, dacă este vinovat nu poate să fie compatibil cu noi”, este de părere liderul liberal călărăşean.

Aceeaşi sursă mai spune că este posibil ca Vasile Gâdea să fie nevinovat şi ca totul să se rezolve, asta în cazul în care se dovedeşte contrariul

„Eu totuşi cred în nevinovăţia lui Gâdea pentru că nu am auzit să se ocupe de chestii de genul ăsta, dar dacă s-a ocupa răspunde în faţa legii, iar drumurile noastre se vor despărţi dacă va fi condamnat. Pentru PNL nu este o pierdere foarte mare dar pot să vă spun că Vasile Gâdea este un foarte bun activist, iar pentru asta nu pot să renunţ la unul ca el pentru că nu sunt foarte mulţi activişti liberali de genul lui. Pot considera că ar fi o pierdere pentru organizaţia judeţeană şi spun asta în sensul în care el îşi face foarte bine treaba pe plan politic”, a mai precizat Filipescu.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite