marți, noiembrie 26, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEAmbulatoriu Lehliu Gară | După două luni de la începerea lucrărilor, acestea...

Ambulatoriu Lehliu Gară | După două luni de la începerea lucrărilor, acestea au avansat considerabil

- Advertisement -

La  finalul lunii aprilie a avut loc Conferința de Lansare a Lucrărilor la Ambulatoriul din Lehliu-Gară. Valoarea lucrărilor este de 10.383.193,60 de lei, din care 6.708.839,11 lei sunt finanţaţi prin Fondul European de Dezvoltare Regională, 1.025.280,75 lei de la bugetul naţional, iar 158.632,04 lei reprezintă cofinanţarea beneficiarului.

Valoarea neeligibilă a proiectului este de 2.490.441,70 lei, durata de implementare fiind  de 21 luni (15.02.2013 – 15.11.2014).

Viceprimarul oraşului Lehliu Gară, Ştefania Moga, a declarat pentru Obiectiv că lucrările sunt în grafic şi se desfăşoară conform datelor stabilite.

„Lucrările sunt exact în graficul iniţial, nu ne-am abătut deloc din ce s-a stabilit. La momentul ăsta am terminat lucrările la exterior. Se finisează clădirea din spate, cea care este cu accesorii şi centrala termică. Urmează ca zilele aceastea să sosească uşile şi să se înceapă montajul lor, la interior.

Aşteptăm ca marţi, 15 iulie, să vină proiectantul pentru că avem suplimentar faţă de ce a fost prins în proiect, rezerva intangibilă de apă 104 mc pentru care trebuiesc începute lucrările, deci trebuie să facem proiectul. La instalaţia electrică, de asemenea, se lucreză concomitent pentru că sunt mai multe echipe”, a precizat viceprimarul Ştefania Moga.

Aceeaşi sursă mai spune că se preconizează ca lucrările de construţie cât şi dotările, să fie terminate până la finele lunii octombrie, chiar dacă în grafic era preconizat ca totul să fie gata în noiembrie.

„Noi preconizăm ca undeva la finele lunii septembrie să terminăm, aici vorbesc de finalizarea lucrărilor ce ţin de construcţie, urmând ca după aceea să înceapă montarea echipamentelor. Practic, noi până la finele lunii octombrie ar trebui să avem totul gata. Graficul este până în noiembrie, dar după calculele noastre credem că la finele lunii octombrie totul să fie terminat”, a mai menţionat Ştefania Moga.

Lucrările de reabilitare, modernizare şi extindere a Ambulatoriului Integrat se execută pe o suprafaţă construită de 1.180 mp.

Anual, peste 50.000 de persoane beneficiază de serviciile medicale ale Ambulatoriului: locuitorii oraşului, persoanele din cele 16 localităţi arondate zonei, precum şi urgenţele provenite din accidentele produse pe Autostrada Soarelui.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite