vineri, aprilie 26, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEPremiile oferite de prof. univ. dr. Corina Bondi unor elevi călărășeni

Premiile oferite de prof. univ. dr. Corina Bondi unor elevi călărășeni

- Advertisement -

Anul trecut, pe 15 decembrie, Primarul Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a oferit, pentru reprezentarea cu cinste a municipiului Călărași la nivel internațional, cheia orașului prof. univ. dr. Corina Bondi. Cu acea ocazie, prof. univ. dr. Corina Petre Bondi anunța că, începând cu 2015, va oferi o bursă școlară elevilor din Liceul Teoretic Mihai Eminescu și Școlii generale Nicolae Titulescu, școli unde a activat ca elev, care se vor califica la fazele naționale ale Olimpiadelor de matematică, fizică și biologie.

Recent, primarul Daniel Ștefan Drăgulin, a primit cu bucurie următoarea scrisoare din partea prof. univ. dr. Corina Bondi:

”Domnule Primar,

Vă doresc un Paște fericit alături de cei dragi!

Vă mulțumesc încă o dată pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o anul trecut, oferindu-mi Cheia orașului Călărași.

Am plăcerea sa vă informez eu că mi-am ținut promisiunea făcută cu acea ocazie: astfel, în data de 26.03.2015, prin reprezentantul desemnat de mine (mama mea – prof. Petre Gherghinica), am acordat câte un premiu de 100 USD fiecărui elev din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” calificat la fazele naționale ale Olimpiadelor de matematică, fizică sau de biologie și fiecărui elev din Școala generală „Nicolae Titulescu” calificat la fazele naționale ale Olimpiadelor de matematică sau de fizică.

În aceste două instituții m-am format ca elev și asa înțeleg eu să ajut, după puterile mele, comunitatea din care provin. Vă atașez Procesele verbale, în format scanat, cu informații despre elevii sponsorizați.

Nu v-am informat anterior evenimentelor, nici pe dumneavoastrăși nici mijloacele media, pentru a nu se interpreta gestul meu ca o dorință de a-mi crea imagine.

Informații despre festivități puteți găsi la conducerile celor două instituții sau pe site-urile acestora: http://www.ltme.ro/parteneriate/ și respectiv http://www.scoala5calarasi.ro/evenimente.php

Sper ca exemplul meu să fie urmat și de către alți absolvenți din Călărași, oameni de afaceri sau politicieni locali deoarece consider că, investind în educația tinerilor, investim in viitorul nostru. În mod cert, este cea mai bună investitie posibilă!

Am toatăîncrederea căși Dumneavoastră, în colaborare cu mass-media locală, veți face toate demersurile necesare în acest sens.

Sper să ne revedem cu bine în luna septembrie/octombrie 2015, când mi-am propus să vizitez din nou orașul meu natal.

Cu respect,

Prof. univ. dr. Corina Oana Bondi ”

BIROUL DE PRESĂ  

          

- Advertisement -
Marius Dulce Primar Calarasi
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite