duminică, aprilie 28, 2024
AcasăACTUALFoc pus intenționat la ușa unui apartament din Călărași

Foc pus intenționat la ușa unui apartament din Călărași

- Advertisement -

Sâmbătă, 22 august 2015, la ora 20.44, pompierii din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitaţi să acţioneze pe strada Pompieri, din municipiul Călărași, la ușa de acces a unui apartament situat la parterul blocului A34.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta mocnit la nivelul ușii de acces din locuință.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit datorită folosirii intenționate a unei surse de aprindere a ușii de lemn, generând astfel arderea.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială, au deblocat ușa și au acţionat pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 30 de minute.

În urma incendiului au ars ușa de acces în locuință, instalația aparatului interfon și 6 m de labriu din material plastic.

La momentul incendiului în apartament nu se afla nicio persoană.

Exista pericolul ca arderea să se extindă şi la alte bunuri materiale, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul, salvând bunuri în valoare de aproximativ 300.000 de lei.

Dacă pompierii nu interveneau la timp exista pericolul ca focul să se extindă și la contoarele de gaz aflate pe casa scării.

 

- Advertisement -
Marius Dulce Primar Calarasi
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite